View Single Post
Stary 25-06-2020, 13:04   #2
ithanoss
ford::amateur

Imię: Dominik
Model: Mondeo mk5 Titanium Kombi
Silnik: 1.5 EcoBoost 160hp
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Szukam lusterka, nie wiem ile pin

Na podstawie vin mam informację z ASO o numerze części nr finis 2475605 nr części DS73-17E714-GFXWAA, niestety nie jestem w stanie zweryfikować ile ten model ma pin.
Jeszcze taka wątpliwość, mechanik powiedział że 11 pin, a z kostki wychodzi tych kabelków mniej, jak tak oglądam te załączone zdjęcia. Czy te piny określa się po ilości tych przewodów? Niestety nie jestem na tyle blisko samochodu by samemu to sprawdzić.
Czy to jest tak, że można kupic lusterko oznaczone np jako 14 pin (wtyczki są takie same) tylko coś nie będzie działać?
Niestety mam problem z określeniem jakiego lusterka szukać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ithanoss jest offline   Odpowiedź z Cytatem