A czemu tulejki które dostałem miały 13.9mm?
To są zdjęcia które wtedy wysłałem i omawialismy fakt, że brakuje trochę żeby weszła śruba.
Myślę że dobrze rozumiem że kupiłem Twój produkt?
Do tego dochodzi fakt że tulejka jest za gruba i śruba ja dociska do ramy (rysunek poniżej).
Nie będe wklejał rysunków bo jest ich kilka już w necie ale zmierz grubość tulejki z kołnierzem i nie może być grubsza niż 3.5mm bo śruba ja dociśnie do ramy i nie pozwoli się obracać. Tak właściwie to trzeba albo trochę mniej, bo około 3.4mm z uwagi na lekko wklęsłe miejsce do którego śruba dociska lub trzeba to miejsce zeszlifować lekko.
Warto zdjąć około 0.5mm z kołnierza co pozwoli śrubie oprzeć się na ramie i obracać tulejce.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk