Temat: [Focus 2018- ] Zalety, wady i usterki
View Single Post
Stary 27-06-2020, 12:48   #2135
bidżej
ford::professional

Model: Focus MK4
Silnik: 2.0 EcoBlue + A8
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Wady i usterki wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał Yankes Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pewnie niektórzy z Was już wiedzą: https://ec.europa.eu/consumers/consu...gory=26&lng=pl
Wcześniejsze modele miały tą samą akcję serwisową jakieś 1.5 miesiąca temu. Termin w ASO, po paru godzinach sprawa załatwiona.

Bump:
Cytat:
Napisał jalboss Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem czy to jest to samo co u mnie, ale powstaje to wtedy jak auto stoi na słońcu, a potem włączę klimę na maksa i nawiew na szybę.
Ale... te zaparowania powstają na zewnątrz, wystarczy włączyć wycieraczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie, w Focusach na szybę od środka jest nadmuchiwane jakieś tłuste dziadostwo. Prawdopodobnie nadmiar pasty montażowej do kanałów wentylacji.
Nie ma innego wyjścia jak czyścić to regularnie, w bagażniku mam zawsze zapas ręcznika papierowego i płyn do czyszczenia szyb. Niby to Sonax, a i tak trzeba myć na 2-3 razy, bo maże się niesamowicie.

Ostatnio edytowane przez bidżej ; 27-06-2020 o 12:50
bidżej jest offline   Odpowiedź z Cytatem