Temat: [Ogólne] BT/VC Aktualizacja modułu
View Single Post
Stary 27-06-2020, 15:13   #595
luk_g
ford::beginner

Imię: Łukasz
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2010 lift
Domyślnie Odp: BT/VC Aktualizacja

Cytat:
Napisał Speedo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
da się, jak wsadzisz pendrajw i odpalisz procedurę aktualizacji to powinien napisać, że niepotrzebna
Dzięki, dokładnie tak było. Po dwóch dniach widzę, że parowanie bardzo się poprawiło - w około 90% robi się to automatycznie, bez mojej ingerencji.

Nie zmieniła się za to druga, irytująca przypadłość. Czy ktoś się może wypowiedzieć, czy macie tak samo (dla przypomnienia, radio Sony):

Cytat:
Napisał luk_g Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam jeszcze pytanie do osób, które mają to samo radio - czy podczas słuchania muzyki przez BT, np Spotify, czy dowolny inny odtwarzacz z telefonu, jesteście w stanie zapauzować muzykę? U mnie się nie da, po ułamku sekundy odtwarzanie jest wznawiane. Jest to niezależne od podłączonego telefonu. Po podłączeniu do radia odtwarzanie muzyki jest też automatycznie uruchamiane. Bardzo to przeszkadza np podczas używania asystenta google, bo muzyka nie jest pauzowana i asystent nie zawsze rozpoznaje proste polecenia, a o dyktowaniu wiadomości można zapomnieć. W poprzednim samochodzie nie miałem takiego problemu (radio było niefabryczne).
luk_g jest offline   Odpowiedź z Cytatem