View Single Post
Stary 27-06-2020, 22:33   #7
snajp
ford::beginner

Model: Kuga
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Ciężko pali po kilku godzinach postoju

Cytat:
Napisał Jaryska Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Taki problem, to nie problem.
Z motoryzacją chyba nie masz wiele wspólnego, po za przekręceniem kluczyka w stacyjce, i jazda do przodu.
Mało wiesz o zasadzie pracy silnika z zapłonem samoczynnym, bo wiedział byś jaka jest odpowiedż na Twój problem, a ja nie będę Cię uświadamiał, bo Forum nie jest od tego, tylko od porad technicznych i eksploatacji.

Oczywiście, nie każdy musi wszystko wiedzieć i znać sie na wszystkim.
Nie jestem ekspertem w tej dziedzinie, i wcale nie muszę być. Ale jeśli wcześniej odpalał normalnie to oczywiste jest to że nie działa poprawnie. Może dla Ciebie to nie problem, ale dla mnie jest to usterka którą muszę usunąć.
A skoro wiesz w czym tkwi problem, a nie chcesz się tą wiedzą podzielić, tylko się wymądrzać, to chyba nie wiesz do czego służy forum, więc nie wiem po co jest Twój nic nie wniszący post? Chyba tylko do zaspokojenia własnego ego.
Po weekendzie oddaję auto do mechanika więc mam nadzieję że to naprawi, i obędzie się bez Twojej pomocy. Pozdrawiam i miłego weekendu.
snajp jest offline   Odpowiedź z Cytatem