Cytat:
|
...
Czy istnieje szansa podpowiedzi i wskazania sposobu podniesienia wersji na 3.4 ?.
...
|
LENIOM którzy chcą mieć przyjemność NIE PODPOWIADAMY.
Temat opisany na forum już tyle razy, ze nawet najwięksi "lamerzy" sobie sami podnieśli 3.0 do 3.4.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powiem otwarcie - NIE CHCE MI SIĘ SPRAWDZAĆ. Zostawię pytanie dla INNYCH.
Nie wiem z jakiego powodu ja albo Robert
@
SRS
mamy ciągle odpowiadać na takie pytania.
Tych co "wiele mogą" (w przechwałkach...) na forum są dziesiątki. Niech się wykażą.,
BTW - "napaleni" montowacze ACMów z różnych Kug i FF3.5 wydają się zupełnie NIE ROZUMIEĆ, że Kuga, FF3 i Mondeo MK5, S-max Mk2 to są ZUPEŁNIE INNE PLATFORMY SPRZĘTOWE.
Jeśli jakikolwiek moduł nie z właściwej platformy "ruszy" to będzie to "wypadek przy pracy projektantów/konstruktorów". Bo nie powinien. Można skupować sobie "hałdę" różnych ACM - sam mam w garażu z 10 różnych. Większość z TMC i DAB. Chętnie odsprzedam "hurtowo" napalonym montowaczom...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.