View Single Post
Stary 01-07-2020, 20:18   #9
perhdyrol
ford::beginner

Imię: Kamil
Model: Fusion
Silnik: 1.4
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Podgrzewana szyba przednia czyżby wymiana?

Cytat:
Napisał KRUKER Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie, nie tak to nie ma. Czasem grzania steruje modul GEM. Chyba ze Twoja porada ma przekaz taki aby podac swoje/zewnetrzne napiecie i ogladac co sie dzieje z szybą i tą metoda eliminowac usterke. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Raczej chodziło, żebym załączył grzanie czekał jak się wyłączy po 3min, i znowu załączył i tak dalej pięc razy po 3min powiedzmy, ale w sumie mniejsza z tym szyba raczej szrot.

Dzwoniłem do szybiarza ile koszt wymiany to jeden podał mi 650pln, ale zapomniałem zapytać o producenta.
Drugi powiedział 800pln za nordglass bodajże, że piklington drożej wyjdzie a taniej jakaś tam, ale nie poleca bo wytrzymuje rok.

A wy jaką firmę polecacie, żeby nie padło grzanie po roku czasu faktycznie? Bo co roku to mi się nie uśmiecha wymieniać szyby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
perhdyrol jest offline   Odpowiedź z Cytatem