Temat: [Focus 2014-2018] jakie lampy przednie do czarnego
View Single Post
Stary 02-07-2020, 01:02   #8
michostr
ford::average

Imię: Michał
Model: Focus Mk3 FL Titanium
Silnik: 1.5 EcoBoost 182KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: jakie lampy przednie do czarnego

Panowie dziękuję bo oszczędziliście mi sporo szukania i czytania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. te osramy super, ale kupa kasy i nie mogę znaleźć czy do polifta robili, wychodzi mi, że nie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z ciekawości to jest w ogóle zamiennik plug&play ? wkładam do wtyczki bez przeróbek do tego całego poziomowania i czyszczenia ? bo tam rozumiem jest xenon + ledy jeśli dobrze czytam...

na razie kupiłem Osram H7 Cool Blue Intense XenonLook 4200k i ciut lepiej to wygląda niż zwykłe, może warto czekać, aż ledowe będą legalne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ledowej już bliżej do niebieskiego ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

mam jeszcze kupione Philips H7 WhiteVision Ultra 4200K, ale nie sprawdzałem jeszcze jak świecą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

na allegro, amazonie itp. widziałem zamienniki do polifta, ale to pewnie wszystko made in china ryzykowne jakby złapali i zauważyli co ?
michostr jest offline   Odpowiedź z Cytatem