Temat: [C-MAX 2007-2010] Klapa bagażnika zablokowana
View Single Post
Stary 04-07-2020, 10:29   #4
duga
ford::amateur

Model: C-Max
Silnik: 1.6 tdi
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Klapa bagażnika zablokowana

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tak to u mnie wyglada, albo ja jestem niepełnosprawny umysłowo, albo konstruktor tego modelu.
Jak dostać się do zamka? Panele są zablokowane, ten duży jest zablokowany przez uchwyty do zamykania klapy, a ta dolna listwa progowa jest zablokowana przez zamek i nie można jej zdjąć bez odblokowania rygla w zamku... Zdjęcie zamka jest zrobione przez włożenie aparatu pod wygięta listwę progową bagażnika...
Jakieś koncepcje? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
duga jest offline   Odpowiedź z Cytatem