Drodzy forumowicze,
z pdfa dealera :
Cytat:
|
Autoalarm obwodowy i pojemnościowy. Zawiera dwuetapowe ryglowanie zamków oraz drugi składany kluczyk.
|
i teraz pytanie za 100 pkt. mam to czy nie ? ;/
bo za kierownicą niby czerwona lampka miga, czujki jakieś na górze przedniej szyby w środku auta w rogach są, drugi kluczyk mam i jak otworzyć drzwi od środka kiedy auto jest zaryglowane to syrena wyje.
Sęk w tym, że w zamkniętym aucie osoba może zostać i rękami machać i alarm się nie włącza. Drugi sęk jest taki, że kiedy rygluje podwójnie (dwuetapowe ryglowanie zgodnie z instrukcją) to drzwi faktycznie wydają inny podwójny dźwięk (w porównaniu do normalnego ryglowania), tylko, że osoba, która została w środku nadal może otworzyć drzwi od środka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zaglądałem do VINa, ale to mi już kompletny mętlik w głowie zrobiło bo tam jest :
Cytat:
|
Bez Autoalarmu - oraz - Z Autoalarmem (Pats)
|
czyli tak jakby miał tylko Pats czyli immobilizer chyba, a o funkcjonalnościach ryglowania czy zamykania drzwi nic więcej nie ma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.