Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 06-07-2020, 23:16   #1305
Leszek_M
ford::beginner

Imię: Leszek
Model: Mondeo MkV
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map

Napisałem wcześniej "że nie udało mi sie nawiązać kontaktu z kolegą z forum" celem zrobienia tejże aktualizacji,stąd samodzielna próba.Autoinstal jak pisałem wcześniej, wziąłem z tego posta i nigdy nie uważałem się za jakiegoś speca w tych sprawach.Gdyby ktoś z serwisu forda chciałby(mógłby)to zrobić to nie
byłoby tematu,a tak jak widać jest 130 stron i pierdylion problemów.Nie jestem informatykiem ani znawcą oprogramowania ford-a,ale po komentarzu kol.Tedi_k sądzę(czyt. wiem),że problem tkwi w procesie aktualizacji jak i w samym oprogramowaniu i tylko ktoś kto doskonale zna procedury jest w stanie sobie z tym poradzić.Tak jak pisałem na początku,spodziewałem się tego(ktos napisał że nie mam wiary)dlatego chciałem(prosiłem)o pomoc kolegę z forum-lecz bezskutecznie. Spróbuję zapytać innego doświadczonego forumowicza z Gdańska,może On będzie miał czas i będzie w stanie pomóc.
Mimo wszystko dziękuję za zainteresowanie i "pomoc".

Ja też prace takie jak pomalowanie domku na działce oddaję malarzowi.Ale jak malarz nie odbiera,farba już kupiona,a domek słabo wygląda - to działam.Raz ktoś mówi że nie masz wiary,a drugi mówi .....

Btw.gdyby Pan Tadeusz mieszkał w trójmieście(albo ja na Śląsku)to pewnie byśmy się dogadali.Kiedyś mój kolega miał taki fajny warsztat na Wyspiańskiego( AutoSpec)może uda mi się z Nim skontaktować.

Ostatnio edytowane przez Leszek_M ; 06-07-2020 o 23:40
Leszek_M jest offline   Odpowiedź z Cytatem