Cytat:
U mnie wszystko wygląda ok, ale po aktualizacji mapy (16 GB) nie wygenerował się plik dziennika, a po jego ręcznym wygenerowaniu strona zaproponowała kolejną mapę, tym razem 8 GB i znowu musiałem ręcznie wygenerować dziennik.
Nawigacja mocno wybiega w przyszłość. Są już w niej drogi nie tylko obecnie w budowie (np. S6 Gdynia-Bożepole), ale nawet takie, których jeszcze nie zaczęto budować (np. fragment S7). W F8 też było dużo "podróży do przyszłości", ale z kolei nie było fragmentu S5, który po wyjściu F8 był już na ukończeniu. Często nie było i pewnie nie ma wielu ulic wewnętrznych całkiem nowych, ale jednak kilkuletnich osiedli. Dużo takich paradoksów, byle kolejne odsłony nie zrobiły podróży w przeszłość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ja już nie wiem co tu jest grane. Tydzień temu robiłem aktualizację map. Najpierw zaproponowała mi strona 16 GB mapy, potem po załadowaniu dziennika kolejne chyba 8 GB, więc musiałem drugą wycieczkę zrobić i po załadowaniu dziennika wszystko ok - wg strony mam aktualne mapy (wersja jak na zdjęciu powyżej). Teraz, po tygodniu, sprawdzam i znowu proponuje mi mapy - 8.9 GB. Panowie, są jeszcze nowsze mapy niż mam czy to jakiś błąd na stronie i nadpisze mi to samo?