Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 08-07-2020, 02:02   #1316
pitekantrop
ford::average

Model: Mondeo mk5
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map

Cytat:
Napisał pitekantrop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie wszystko wygląda ok, ale po aktualizacji mapy (16 GB) nie wygenerował się plik dziennika, a po jego ręcznym wygenerowaniu strona zaproponowała kolejną mapę, tym razem 8 GB i znowu musiałem ręcznie wygenerować dziennik.

Nawigacja mocno wybiega w przyszłość. Są już w niej drogi nie tylko obecnie w budowie (np. S6 Gdynia-Bożepole), ale nawet takie, których jeszcze nie zaczęto budować (np. fragment S7). W F8 też było dużo "podróży do przyszłości", ale z kolei nie było fragmentu S5, który po wyjściu F8 był już na ukończeniu. Często nie było i pewnie nie ma wielu ulic wewnętrznych całkiem nowych, ale jednak kilkuletnich osiedli. Dużo takich paradoksów, byle kolejne odsłony nie zrobiły podróży w przeszłość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja już nie wiem co tu jest grane. Tydzień temu robiłem aktualizację map. Najpierw zaproponowała mi strona 16 GB mapy, potem po załadowaniu dziennika kolejne chyba 8 GB, więc musiałem drugą wycieczkę zrobić i po załadowaniu dziennika wszystko ok - wg strony mam aktualne mapy (wersja jak na zdjęciu powyżej). Teraz, po tygodniu, sprawdzam i znowu proponuje mi mapy - 8.9 GB. Panowie, są jeszcze nowsze mapy niż mam czy to jakiś błąd na stronie i nadpisze mi to samo?
pitekantrop jest offline   Odpowiedź z Cytatem