Cytat:
Tak, możliwość wstawienia 3 fotelików z najwyższej grupy wagowej. Swego czasu nawet radziłem się Ciebie na OCP co do Smaxa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Foteliki udało się dopasować (Recaro Monza Nova 2 po małych moich przeróbkach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) teraz jestem na etapie kombinowania jak zamontować 3 organizery dla dzieciaków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a to już niezła rzeźba :/
|
No to powodzenia w realizacji planu!
Bump: Teraz utrudnienie w diagnozie.
Raz mi kierownica delikatnie drzy, raz nie.
Na kierownicę nie przenoszą się drgania spowodowane marna nawierzchnią (płyty betonowe zalane asfaltem z uskokami między nimi).
Co to do diaska może być?
Wymieniać w ciemno jakieś części?
Aha, coś mi piszczy z tyłu - internety podejrzewają zużyte cukierki. Wymieniam po urlopie. Jeśli to nic nie zmieni to może to być np. poduszka skrzyni/silnika (tak kombinuję że w zależności od tego jak się ułoży tak przenosi drgania od napędu na kierownicę)