Cytat:
@ clubGRANT
mógłbyś mi bardziej szczegółowo opisać w która wtyczkę się podpieles bo mam podobną sytuację chciałem się podpiąć ale się okazało że nie mam gdzie bo nie mam oświetlenia w lusterkach i narazie stanęło w miejscu .
|
"Wpiołem się w bsi wtyczka "C4 ROOF" jak popatrzysz pod schowek to ta w prawym dolnym rogu, u mnie z wtyczki wychodzi tylko 1 przewód odpowiedzialny za oświetlenie po otwarciu drzwi i z niego pociągnąłem przewód przez drzwi do owego oświetlenia. "
Na foto mój bsi i zaznaczone złącze z którego wtyczki wychodzi tylko jeden przewód (trend), nie pamiętam polaryzacji, ale chyba na pewno minus, ponieważ musiałem ciągnąć + i - , więc tam jest minus, a plus jest od głównego zasilania bsi czyli złącze nad bezpiecznikami z dwoma grubymi przewodami + i -.
Oba przewody przeciągnąłem przez wiązkę drzwiową i tu jest problem z jej demontażem bo najlepiej jest zdjąć drzwi no ale
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., mi się udało wysunąć obie wtyczki na zewnątrz przy otwartych drzwiach wówczas je rozłączyłem no i niestety nie da się nie mając dedykowanych pinów tego przeciągnąć, więc ja w obu wtyczkach w miejscu brakującego pinu wywierciłem otwór, którym przeciągnąłem zasilanie do drzwi.