Temat: [Focus 2018- ] Napęd/zmieniarka CD
View Single Post
Stary 17-07-2020, 09:16   #14
AdoKrycha007
ford::professional

Imię: AdoKrycha007
Model: Focus MK3 Kombi i Focus MK4 Kombi
Silnik: 1,6 Duratec 105 KM Euro 5 (MK3) i 1,5 EcoBoost 150 KM Euro 6 (MK4)
Rocznik: 05.2014 (MK3) i 09.2019 (MK4)
Domyślnie Odp: Napęd/zmieniarka CD

Cytat:
Napisał Tomek_ST-line Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bylo tu na forum z tego co pamietam zdjecie tego CD, byl w schowku chyba.
Sam tez niemam i czasami mi brakuje.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak ja kupowałem 9.2019 to błagałem o CD, a nawet za dopłatą nie było można Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pojawił się na przełomie roku dopiero... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał dziedzic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety w ASO powiedzieli ponownie, że nie da się go dołożyć a nawet jakby zamówili i mi jakoś zamontowali to straciłbym gwarancję na samochód
to niestety prawda, ingerencja w elektronikę / wyposażenie fabryczne - patrz zapis w gwarancji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
AdoKrycha007 jest offline   Odpowiedź z Cytatem