Póki hamują i nie będą piszczeć, to powinno być ok, jakoś bardzo febi nie znam, jedynie z tego że pakują (dzięki za poprawkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. części zamienne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem tylko jak z trwałością, najwyżej wymienisz szybciej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja zdecydowałem się na zimmermanna, bo był zestaw w bardzo dobrej cenie i w MK4 mając również zimmermanna z porzdu, to bardzo fajnie to się sprawowało. Chciałem kupić oryginalny zestaw, ale wszędzie dawali tarcze oryginalne i klocki motorcrafta, za ford oe była spora dopłata. Zastanawiam się czy nie kupić już do obecnych tarcz jakichś innych klocków, może coś bardziej opartego o ceramikę, bo faktycznie tył strasznie pyli (zimmermann) i na dodatek to piszczenie strasznie Mnie irytuje.