View Single Post
Stary 22-07-2020, 11:05   #6440
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Oczywiście, że hybryda to super sprawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam zwykłą od ponad 4 lat i średnie spalanie mam po 92K km na poziemie 4,7. Jak się bardzo starałem na początku (ale to aż do przesady) to miałem 4,2. Napalam się na auto typu plug-in ale przy moim obecnym spalaniu to nawet jesli plug-in spalałby o 100% mniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to i tak moje przebiegi nie pozwolą na zwrot wyższej ceny za auto na wtyczkę. Wczoraj np widziałem w salonie nową Kugę Plug-in za.......202K!!!!! przeceniona na 172K. Oszaleli? Fajnie, że tam jest 2,5 litra a nie jakieś 1,4 no ale cena trochę powala tym bardziej, że ta Kuga podobnie jak Focus jest w środku dość tandetna. Przynajmniej ja mam takie subiektywne wrażenie. Inna sprawa to nawet w opcjach nie doszukałem się czegoś takiego jak mam w moim MKV czyli fotele z wentylacja. Ponadto widziałem Focusa Vignale i to była kpina. Jak wchodził Mondeo Vignale to można tam było zauważyć, że jest nieco inna ta skóra i że jest jej więcej. Ale w tym Focusie za który "krzyknęłi" 130K nie było ani grama jakiejś wyjątkowości nie mówiąc o ekskluzywności. Coś Ford stał się bardziej plastikowy niż był. Te boczki drzwi w nowej Foce i Kudze to jakiś żart. Mam nadzieję, że pojawi się kolejny Mondeo i nie będzie nawiązywał do we wnętrzu do focusa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem