Tomku - uporządkujmy:
1) Kolega
@
Kasp3ross
pisze o aktualizacji do wersji 3.0 19205 (złączył taką fotkę).
2) Jak powszechnie wiadomo "muląca" - o ile ja wiem - była jedynie wersja 3.0 20045. Jednak ta wersja nigdy nie była udostępniona w oficjalnych pakietach aktualizacyjnych.
Jeśli więc wiesz coś o warunkach "mulenia" super stabilnej wg mnie wersji 3.0 19205 (wykonałem wiele takich aktualizacji i dokładnie żadna nie "muliła") - to proszę po prostu napisz, że w określonych (jakich...) warunkach 19205 "potrafi mulić". Ja wyraźnie napisałem, że wg mnie nie ma prawa. Akurat ta wersja... Oczywiście nie wykonywałem dziesiątków eksperymentów z różnymi starymi mapami i pakietami językowymi - takie zabawy to nie na moje lata...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam prosty przepis - "zrobić jak powinno być zrobione" i zapomnieć o sprawie...
Jeśli wiem, że coś jest nie tak - jak z wersją 20045 - to potwierdzam podobne spostrzeżenia i jest jakaś przydatna informacja na forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.