View Single Post
Stary 23-07-2020, 18:14   #6470
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał piotrek305 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
superb to przede wszystkim mała pionowa szyba, krótka deska,
bardzo dobrze napisane. Właśnie nie widziałem jak to sprecyzować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale MK5 jest więcej niż wystarczające, natomiast pozyja za kierownicą i jazda dużo bardziej relaksujące
No własnie, MKV relaksuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i wszytsko w temacie.

A co do jazdy "po szynach". Mam też możliwość często pojeździć nowym Focusem. Jest plastikowy to fakt ale prowadzi się tak kapitalnie że aż mi się nie chce z niego wysiadać. Niestety mam wersję 1.0 (co za dramat) ale jak już się trochę rozpędzi to uwielbiam nim śmigać po ciasnych miejskich łukach. Mam zwykłą wersję Trend Edition to co by to było jakby to była wersja z jakimś bardziej konkretnym zawiasem. W żadnej Skodzie takich wrażeń nie miałemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem