Temat: [Focus 2018- ] dołożenie oświetlenia nóg
View Single Post
Stary 23-07-2020, 19:02   #16
TAMSp
ford::beginner

Imię: Tomasz
Model: Focus mk4 STline
Silnik: 1,5 diesel
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: dołożenie oświetlenia nóg

Niestety w mojej kostce C320 PIN 16 to kolor pomarańczowo-biały (patrz zdjęcie dołączone) a nie zielono-czerwony, niemniej jednak sprawdziłem zasilanie jest pomino innych kolorów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wpiąłem zatem testowo lampkę pod pomarańczowo biały (PIN 16) i brązowy (PIN 17) elegancko świeci, niestety ... cały czas - nawet po wyłączeniu samochodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wpiąłem się zatem testowo pod oświetlenie ambient ze schowka przy zapalniczce i załącza się przy otwarciu drzwi oraz gdy włączają się światła po zmroku. Gaśnie przy światłach jazdy dziennej i co najważniejsze gaśnie przy wyłączeniu samochodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wygląda zatem że tak mogłoby być docelowo. Czekam jeszcze na lampki, bo zamówione iceblue, są bardziej niebieskie (patrz zdjęcie). Czy ktoś zna gdzie można kupić żarówki wpasowujące się w oświetlenie ambient?

pozdr
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg IMG_3213.jpg (20.4 KB, 89 wyświetleń)
Typ Pliku: jpg IMG_1137.jpg (90.3 KB, 98 wyświetleń)
TAMSp jest offline   Odpowiedź z Cytatem