View Single Post
Stary 23-07-2020, 20:55   #15
przemo__7
ford::amateur

Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Jak włączyć keyless go/bezkluczykowy dostęp do samochodu

Cytat:
Napisał Fusionek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A ja mam pytanie.. jestem po swapie o ktorym pisalem i dziekowalem za wskazowki, oczywiscie wszystko sie udalo itp. Ale do rzeczy - przed swapem mialem ustawione tak ze otwieralem auto z pilota ale odpalalem go z pilotem w obojetnym jego polozeniu, czy to kieszen czy w boczku drzwi...po wymianie bcm teraz mam tak ze keyfree dziala (otwiera sie i zamyka na dotyk i takze odpala z pilotem bedacym gdzie popadnie) a chcialbym wrocic do opcji jak wczesniej - czyli otwieranie z pilotem a nie dotykowo i odpalanie z pilotem obecym gdzie badz, gdzies szukalem opcji i wylaczylem keyfree i otwieral sie pilotem ale odpalal tylko z pilotem wlozonym do podlokietnika gdzie koduje sie klucz...
Podpowie ktos jak ustawic aby bylo tylko - keyless start ? A nie keyless entry and start
Prosze o wskazowki oraz pomoc

Mógłbyś zdradzić jaki był koszt dołożenia keyless entry? I jakich gratów potrzebowałeś? Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem u siebie, bo mam tylko odpalanie z guzika.
przemo__7 jest offline   Odpowiedź z Cytatem