Temat: [Focus 2004-2008] Mihel Ceramic Oil
View Single Post
Stary 24-07-2020, 20:37   #6
SkarbimirPieta
ford::beginner

Imię: Skarbimir
Model: Focus MK2
Silnik: 1,8 benzyna
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Mihel Ceramic Oil

Cytat:
Napisał Fulara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
testy testami. ja rozumie, że ceramika, że coś co powoduje mniejsze tarcie. zgoda.

tylko 20 lat temu tego nie było potrzeba i honowanie było nawet po 700 000 na cylindrach.

otwieralem auto 530 000 km. honowanie na cylindrach było. otwieralem auto 23 000 km. tuleje zatarte.

o czym to świadczy przyjacielu ? lej tam złoto, fabryki nie poprawisz. księgowi piją szampana na jachcie w zatoce perskiej.
Wystarczy że nie będziesz żałował oleju...i wymieniał co 10.000 km a long life omijał szerokim łukiem.

Bump:
Cytat:
Napisał hindus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakby ludzie chcieli porządne samochody na lata to Saab by nie upadł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Takie mamy teraz społeczeństwo - zakochane w efektownej tandecie. I nic z tym nie zrobisz, niestety Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mnie do nowych się nie pali...wolę jeździć a nie stać w warsztacie.
Moja Foczka od 03.10.2019 zrobiła 32.000 km bez usterek.
Pomijam sprawy eksploatacyjne typu oleje, opony i żarówki