View Single Post
Stary 25-07-2020, 18:15   #6503
bazzz
ford::amateur

Model: Mondeo MK5
Silnik: 1,5
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Zapomniałe dodać, że Mondeo jaki jedyny z wyglądu mi się podobał. Mojej Pani także. Kolor szary magnetyczny. Wsiadając do innych zupełnie nie budziły one żadnych emocji. Były jakieś bezpłciowe. Mimo tego, że mondeo jest już od kilku lat na rynku w ogóle nie zestarzał się. Jako jedyny z nich ma "PAZUR". Fajnie wygląda z każdej strony. Fajnie zliftowali mu tył z neonami. Mojej Pani najbardziej spodobał się ten rekini dziób z takimi samymi oczami. Każde spojrzenie na samochód sprawia przyjemność. W środku także jest bez zbędnego "PO-KO-rokokoko" - tylko tyle ile potrzeba. Klasycznie z pazurem. W przeciwieństwie do wcześniej wymienionych. W środku podobał mi się jeszcze Superb ten w specjalnej edycji O&coś tam, ale z zewnątrz NUDA.
Przez chwilę zastanawiałem się, czy poczekać na nowe Mondeo. Ale zapewne będzie na platformie Focus Active. I o podobnym wyglądzie jak on, tylko trochę większy. A ten za bardzo mi się nie podoba. Szczególnie w środku za dużo fajansu na czele z tabletem. Wolałem nie ryzykować i cieszyć się już tym co i tak już jest doskonałe. Bez wad wieku dziecięcego.

Ostatnio edytowane przez bazzz ; 25-07-2020 o 18:26
bazzz jest offline   Odpowiedź z Cytatem