Cytat:
|
7gsi
dlaczego nie Kazachstan ?
zrobimy tygodniową wycieczkę tylko trzeba poprosić stacje motoryzacyjne o sponsoring
|
Dlatego, że lubię cywilizacje i kulture w której żyje, a za ruskimi mundurowymi i całym systemem wschodnim jakoś nie przepadam.
Dlatego, że przez całe EU przelecimy płynnie po dobrych autostradach z siecią stacji paliw, gdzie ustawie navi, tempomat, muzykę i mogę zasuwac po 12h, jestem wprawiony.
Stacje motoryzacyjne i sponsorów poproś o kasę wg swoich deklaracji, jednak moim zdaniem oleją temat bo jest mało medialny. Ale spróbuj. Jestem do dyspozycji, mam czas, terminy bez ograniczeń - choć wolałbym ciepłe miesiace.
Swojego auta jestem pewien
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Edit:
W 2001 kupiłem fikusa mk1 benzyna 1,6 srebrne kombi. Byłem z tego auta bardzo zadowolony - do przebiegu 180tys nie było żadnych poważnych usterek. Jednak powyżej 180tys się zaczęło - a to czujnik od klimy, a to czujnik od prędkości, a to licznik, a to alarm zwariował, a to modul gem padł, a to całe zawieszenie z tyłu bo jak już ruszyłem 1 wahacz to zaraz poleciała reszta, a to korozja zaczęła się pojawiać, a to alternator, a to łożysko, a to wspomaganie, a to cewka, a to sprzęgło... Finalnie sprzedałem po 10latach przy 240tys, silnik i skrzynia super do konca.To było dobre i proste auto i dobrze je wspominam, da sobie radę w tej probie. Ale mk3 polift 1,0eb gra w innej lidze - przejadę ten dystans z usmiechem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.