Cytat:
|
Jestem juz po przejażdżce Superbem IV kombi, którą wybrałem na nastepcę mondka. Jeździłem godzinę, głownie po mieście. Jeśli chodzi o prowadzenie - faktycznie jest gorzej, ale czy było aż tak źle? Raczej nie, myślę że mógłbym się bardzo szybko przyzwyczaić. Wyciszenie - tu faktycznie jest dramat,
|
To za nim kupisz sugeruje przejechać autostradą i to najlepej z 200 km po
1) poznasz co to ból d u p y
2) po kilukunastu km zainstalujesz apke w telefonie , żeby zmierzyć ten huk bo trudno pogodzić się z tym hałasem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w życiu bym.nie kupił skody po mk5
Bump:
Cytat:
Lubię posty w stylu : w Mondku jest ciszej a tam głośniej - idzie się przyzwyczaić, Mondek prowadzi sie lepiej a .....- można się przyzwyczaić , w Mondku lepsze to i tamto, a tam gorsze- no trudno , idzie się przyzwyczaić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jak Wy, ale ja zmieniając auto staram sie o coś lepszego, gdyby było inaczej brałbym owies, konia i wóz .
|
Próbowałem sobie podobnie to w mówìc przy S60 T5 ale doszedłem do 4 wniosków
1) klaustrofobia
2) mikro bagażnik
3) przy każdem tankowaniu w**** , widząc zasięg 400km
4) ta jakość "premium" na dzwiach , fotelach , tunel plastiki rodem z Kia sprzed 10 lat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.