Temat: [Focus 2018- ] Wyciszenie kabiny Active kombi
View Single Post
Stary 29-07-2020, 08:52   #53
daniel2505
ford::average

Imię: Daniel
Model: Focus Active 1,5 EB
Silnik: 1,5 EB 150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Wyciszenie kabiny Active kombi

Cytat:
Napisał Jaworrr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Znalazłem kolejne rokujące miejsce, między kanapą a uszczelką drzwi tył. Pukający plastik. Potem słupki, nadkola przód, podłoga, dach... w którymś momencie pewnie mi się odechce
Już to kiedyś przerabiałem. Wyciszysz uszczelki- słychać nadkola, Wyciszysz nadkola- szumią drzwi itd itp. W mondeo wyciszałem uszczelki, podłogę, nadkola a i tak zawsze był niedosyt więc pozostało się przyzwyczaić

Cytat:
Napisał Jaworrr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie jestem pewien czy po pewnym czasie wdech nieco przycichł, czy się przyzwyczaiłem
Właśnie mam wrażenie ze coraz mniej słyszę wydech Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam wrażenie że to własnie nie ja się przyzwyczaiłem tylko faktycznie jest mniej słyszalny. Zostało w zasadzie tylko buczenie przy spokojnej jednostajnej jeździe. Przy przyspieszaniu jest jakby ciszej.
daniel2505 jest offline   Odpowiedź z Cytatem