View Single Post
Stary 30-07-2020, 08:34   #6532
anastazyy
ford::advanced

Model: FIesta MK7, Superb III
Silnik: 1,4 Pb/2,0pb
Rocznik: MK7 2015,SIII 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał bartos1985 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Szczerze mówiąc to drugi raz Superba bym nie kupił. Auto jest do bólu poprawne i jeśli szukasz czegoś do przejechania z pkt A do B, będziesz zadowolony. Szyba i deska w niczym nie przeszkadzają. Niewygodne (masakra!) fotele i brak wyciszenia to najsłabsze punkty. Technicznie bez zarzutu. Przez blisko 3 lata ani raz nie było żadnego błędu. Duży lag przy przyspieszaniu (dsg).

PS
Nie rozumiem tych rozważań o szybie. Ja w czasie jazdy patrzę na drogę a nie w niebo żeby mialo to mieć znaczenie.
Jaka masz wersje wyposażenia? Troche mnie dziwi wpis o niewygodnych fotelach. Mam superba sportline i fotele są naprawdę spoko. Brakuje mi jedynie regulacji długości siedziska, ale w mdo tez tego nie było. Obecnie w superbie można już to zamówić.
Nie wiem czy jest do bólu poprawne wg mnie ma bardzo dużo fajnych rozwiązań ktoryxh brakowało mi w mdo jak stałem przed wyborem zakupu. Fakt szyba jest dziwna jednak idzie się przyzwyczaić. O wiele szybciej się niszczy niz w moim poprzednim mdo. Multimedia wygrywają zdecydowanie z tym co oferuje ford. Mam silnik 280km dsg 6biegow. Nie czuje żadnych lagow chociaz pewnie w nowych wersjach aby ogarnąć normy spalin czytalem ze dłubane jest przy skrzyniach aby zamulały specjalnie.

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka
anastazyy jest offline   Odpowiedź z Cytatem