View Single Post
Stary 01-08-2020, 17:15   #17
Fulara
FORD|AUTHORIZED

Imię: Łukasz
Model: Focus Kombi MK1
Silnik: 1.6 ZEtec SE
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Wzywam forum do pojedynku mk1 vs mk3

czyli tydzień minął i nie ma chętnych. no tak myślałem. towarzystwo klepaczy po plecach.

7...
ten giblartar jest aktualny ?

Bump:
Cytat:
Napisał TOMAS Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tydzień minął, autor chyba wytrzeźwiał i zobaczył co za bzdurę wymyślił.
autor zrobił od posta 4000 km tym nędznym focusem mk1 więc kolejny przyjmujący wyzwanie ma więcej szans, że moje auto klęknie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

autor nie jest leniem i zarabia tym nędznym złomem w przeciwieństwie do nowych MK jeżdżących wokół komina

Bump:
Cytat:
Napisał paoloWawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ogólnie nie kwalifikuję się na test bo nie mam Focusa ale fajna przygoda byłaby do Astany, lubię takie tripy. Ale z powodów covidowych chyba niewykonalne.

Wiele lat temu zrobiłem w dwa tygodnie w Mondeo Mk2 1,8 w gazie bodajże 6,5tys. km po Bałkanach z czego najdłuższy dystans na raz to było 2,5tys km z Sarandy do Świnoujścia, pokonane na raz w 30 godzin. Mondek miał wówczas 16 czy 17 lat.

Ale generalnie jest to za krótki dystans na jakikolwiek test i zatem wyzwanie trochę bez sensu. Jeśli ktoś ma obawy że jego auto nie zrobi bez zająknięcia 2x 3,5tys km to to auto to złom. A szczególnie jeśli jest to auto nowe lub względnie nowe.

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
mondeo nie znam więc się nie wypowiadam i nie przyjmuje zakładu

jazda na giblartar jest nudna i test zda cinkol 700
do astany czasem trzeba jechac 300 km na 1 biegu i tak wyjdą kwiatki bez chłodzenia jakie mają wyjść

generalnie towarzystwo wzajemnej adoracji bo ja bym załatwił wypad, wahę i nawet zwrot za całe zawieszenie - bo będzie po takim wypadzie do całkowitego remontu
Fulara jest offline   Odpowiedź z Cytatem