2.0 benzyna
Witam serdecznie mam podobny problem?że swoim mk3 ostatnio chciałem odpalić i nie słyszałem pompki paliwa po włączeniu zapłonu już myślałem że padła ale po 30 min i sprawdzeniu bezpiczników które były dobre włączam zapłon i pomke słychać jeździłem tydzień i wszystko ok było A dziś taki sam problem pompki nie słychać było rozebralem ta rewizję do pompki poruszyłem nia i znowu chodzi. Nie wiem co się dzieje czy kupić odrazu nową pompę paliwa czy szukać jeszcze usterki z przewoźnikiem pompmy paliwa? Pomóżcie proszę jeżeli ktoś miał taki przypadek
Bump: Dodam jeszcze że miałem właśnie jak tu jeden kolega szarpanie podczas przyspieszenia A czasem na postoju obroty potrafiły spadać bardzo nisko. Czy po wymianie pompki paliwa to smechnik zarpanie podczas przyspieszenia ustapilo??? Bo jeden mechanik stwierdził mi że to przepustnica jest lekko podkrzuwiona i dlatego. Ale widzę teraz że były taki objawy szarpanie od pompki i teraz jeszcze 2 razy sie zacięła. Czyli nie mam co szukać przyczyny w przewoźnika tylko odrazu kupić pompke paliwa??? A i czy jest ciężko zmienić sam wkład pompki ? Bo nie wiem czy kupić kompletną czy też wkład??