Widzę, że temat dawno nie był poruszany. Stoję przed dylematem wymiany tylnych amortyzatorów i chyba sprężyn też. Pomimo, że na przeglądzie wyniki oscylują w wysokości 70% to jednak tył strasznie mi się tłucze i efekt rzucania przy przejazdach po studzienkach, torach itp w ostatnim okresie dość mocno się nasilił.... Wiem, najlepszym rozwiązaniem był by oczywiście oryginały ale one jak wiemy trochę kosztują. Co do amortyzatorów Bilstein B6 odpada po pierwsze cena po drugie twardość. Zastanawiam sie mocno nad sprężynami i amorkami Sachs'a tylko które qrde pasują do naszych Titanium S(obniżone -15mm) bez IVDC
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Szukam w necie sprężyn i już głupieje, podajcie mi proszę numery tych Sachs bez IVDC bo do wersji z IVDC znalazłem (no chyba że one pasują do zwykłej Titanium S) albo jakiej wysokości mają być ? . Wolał bym by tył stał troszkę wyżej niż przód bo zdarza mi się wozić 4 rowery na haku [emoji6] Pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.