Jestem użytkownikiem tylko jednego forum - tego.
I członkiem grupy na messangerze.
Ale nie o to chodzi.
Ideą forów jest wymiana wiedzą i doświadczeniami. Dzięki temu, że szukam i pytam w różnych miejscach dowiedziałem się, że na 90% wał jest ten sam w 2.0 euro co w 3,5 wersja USA. Ale sprzedawcy bardzo to ukrywają, bo wolą sprzedać za 5 tysi wał USA niż za 2 tysie wał EU.
ale
nawet jeśli okaże się, że wały jednak nie są takie same to na 99% dowiedziałem się (jutro będę tę wiedzę miał potwierdzoną), że przegub który wchodzi do dyfra jest identyczny w każdej wersji EDGE II AWD. U mnie uszkodzony jest właśnie sam przegub (reszta wału jest dobra), dlatego jeśli okaże się, że rzeczywiście przegub jest taki sam w każdej wersji to koszty części wyniosą ok 200-400zł a nie ok. 5 tysięcy. Jest różnica
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dlatego uważam, że opłaca się pisać wszędzie gdzie się da. I dlatego też piszę to wszystko tutaj. Nie po to żeby się kłócić czy wymądrzać, ale dlatego, że może komuś kiedyś też padnie przegub i może przyda mu się moje kilka zdań.
Pozdro