View Single Post
Stary 17-08-2020, 14:17   #399
korlis
ford::beginner

Imię: Tomek
Model: Focus MK 4 FL
Silnik: 1.0 EcoBoost 2nd gen
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Korzystanie z funkcji serwisowych Forscan

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piotrze - ja bym jeszcze dodał np. "skutecznie..."Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

BTW - zawsze zadziwia mnie naiwna wiara "fanów FORScana", że jak napiszą "Hejka Koledzy, coś sobie nagrzebałem i mam błędy... Ktoś coś?" to zaraz wszyscy zgadną "co Kolega nagrzebał" i natychmiast "rzucą kodem naprawczym FORScana"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Radzę ważyć słowa nie mając oglądu sytuacji. Nie jestem naiwnym fanem FORScana, używam go sporadycznie do sprawdzenia czy nie ma błędów i aktywacji niektórych opcji. Całość prac adaptacyjnych i konfiguracyjnych przejścia na Sync 3 wykonana była u specjalisty z okolic Krakowa, który udziela się na tym forum i "kilka" takich upgrade-ów już wykonał, więc nie ja sobie nagrzebałem. Jednak ten błąd kłuje w oczy a nie wybieram się w najbliższym czasie na południe, stąd moje pytanie czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem i jest w stanie coś podpowiedzieć. Jeżeli szanowny Pan nie ma nic sensownego do powiedzenia w tym temacie to proszę o darowanie sobie takich uszczypliwych i krzywdzących komentarzy, które nie wnoszą nic do sprawy.
korlis jest offline   Odpowiedź z Cytatem