Cytat:
... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No dobra...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
My tu gadu-gadu, a temat nadal wymaga działań.
Jak Kolega
@
Karrol_PL
taki skory do współpracy, to jest jeden temat, który od dłuższego czasu "mi leży" (w sensie "czeka na swój czas")...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Otóż aby wejść w "menu inżynierskie" Sync3 auto "musi stać" (w sensie "nie poruszać" się...)
Ramka:
Kod:
CAN_MsgWrite(0x048, 8, "\x00\x00\x00\x00\x07\x00\xE0\x00"); // Ramka "auto stoi"
nie załatwia tematu (nie pozwala na "stabilne" wejście w w "menu inżynierskie").
Nie widzę przeszkód, by Kolega tym "konkretem" się zajął i nim tu "podzielił".
Ja swój czas od 2 tygodni poświęcam "home automation" - zainstalowałem sobie panele słoneczne i "rzeźbię" opomiarowanie produkcji i integracje tego z chmurą Supla... Jak na mój wiek to jest spore i absorbujące wyzwanie...