View Single Post
Stary 18-08-2020, 22:17   #55
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Sync3 - nowy "starter", wyświetlanie logo stacji radiowych

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No dobra...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
My tu gadu-gadu, a temat nadal wymaga działań.
Jak Kolega @Karrol_PL taki skory do współpracy, to jest jeden temat, który od dłuższego czasu "mi leży" (w sensie "czeka na swój czas")...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Otóż aby wejść w "menu inżynierskie" Sync3 auto "musi stać" (w sensie "nie poruszać" się...)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ramka:
Kod:
CAN_MsgWrite(0x048, 8, "\x00\x00\x00\x00\x07\x00\xE0\x00");      // Ramka "auto stoi"
nie załatwia tematu (nie pozwala na "stabilne" wejście w w "menu inżynierskie").

Nie widzę przeszkód, by Kolega tym "konkretem" się zajął i nim tu "podzielił".

Ja swój czas od 2 tygodni poświęcam "home automation" - zainstalowałem sobie panele słoneczne i "rzeźbię" opomiarowanie produkcji i integracje tego z chmurą Supla... Jak na mój wiek to jest spore i absorbujące wyzwanie...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg 2 dodatkowe panele.jpg (71.7 KB, 103 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 18-08-2020 o 22:26
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem