Odp: Sync3 - nowy "starter", wyświetlanie logo stacji radiowych
Cytat:
|
Ja swój czas od 2 tygodni poświęcam "home automation" - zainstalowałem sobie panele słoneczne i "rzeźbię" opomiarowanie produkcji i i integracje tego z chmurą Supla... Jak na mój wiek to jest spore i absorbujące wyzwanie...
|
super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
edit: wyrzuciłem zdjęcia bo kogoś bolało no i trzeba będzie zrobić swoje jak będzie się chciało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez leszcz ; 19-08-2020 o 08:37
|