Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 24-08-2020, 17:27   #1403
mlask
ford::average

Imię: Marcin
Model: Kuga ST-Line X, FHEV AWD
Silnik: 2.5, 183KM
Rocznik: 2024
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zajmuje pamięć, której brakuje w trakcie aktualizacji...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
OK, ale zajmuje pamięć potrzebną do instalacji map, czy pakietów głosowych? Głosy lecą do partycji /fs/Nuance/, tak jak część Gracenote. Ponadto, w teorii instalacja map u mnie przebiegła pomyślnie - chociaż oznaczenie wersji pozostało stare. Użycie partycji map (/fs/MAP/) także uległo zmianie względem poprzedniej instalacji, czyli coś tam jednak się wrzuciło...
Może w swej wiedzy (zdecydowanie większej w tym temacie) oświecisz mnie nieco, co zrobiłem nie tak, że numerek wersji pozostał niezmienny oraz, że straciłem całkowicie głosowe polecenia dotyczące nawigacji? Byłbym, nie ukrywam, niezmiernie wdzięczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mlask jest offline   Odpowiedź z Cytatem