View Single Post
Stary 24-08-2020, 21:48   #277
a4tech
ford::advanced

Imię: Pawel
Model: 3.0EB
Silnik: 1x 3.0 EB + 2x Elektryczny
Rocznik: 2021
Domyślnie Re: Odp: Aktywny tempomat - upgrade z normalnego

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Byłem - widziałem - "szczęka mi zwisła"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Paweł ma swój własny ulubiony "więcej niż warsztat"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jedyne czego nie widziałem - to lakierni...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mówisz o miejscu, w którym i ja byłem i który jest na tyle ekskluzywny, że w większości przypadków świadczy usługi tylko Pawłowi? :-(

Proszę o jeszcze jedną podpowiedź. Gadałem dziś z jednym gościem, który aktywował sobie w Edge'u nie tylko Stop&Go, ale również TJA (Traffic Jam Assist).
Twierdzi, że do działania Stop&Go potrzebny był poliftowy radar (mały?) i poliftowa kamera, a nie tylko poliftowa pompa ABS (przy wymianie samej pompy poniżej 20 czy 30 km/h tempomat się wyłączał).
Co Wy na to? Co Ty na to @[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] , w kontekście zmian w mondeo? Jaki Ty masz radar i kamerę w Fusionie? Przedlift?

CCM i IPMA mam 2019 Focus MK4 / EDGE dlatego mam własnie TJA.

Ostatnio edytowane przez a4tech ; 24-08-2020 o 21:52
a4tech jest offline   Odpowiedź z Cytatem