Pytanie, czy ktoś z Was forumowicze wsadzał felgi np. 18 cali do hybrydy? Ewentualnie jak tak to jaki model polecacie?
Zastanawiam się nad zakupem 4 18 calowych felg i do tego opony wielosezonowe np. michelin crossclimate+, jak czytam opinie i porównuje zimy jakie u Nas ostatnio występują, to faktycznie taka opona ma coraz więcej sensu, nie wiem czy ktoś jeździ na podobnym zestawie?
Obecnie mam oryginalne alu 16 cali i to co Mnie strasznie irytuje, to że jak jest troszeczkę deszczu to przy ruszaniu często potrafi zrywać przyczepność, to samo jadać np. 120 po ekspresówce i ostrzejszy zakręt i czuje że auto zaczyna płynąć. Strasznie irytujące i chcę w końcu coś z tym zrobić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Edit,
Koła zmienione na 18 i opony 235/45, bajka, auto lepiej trzyma się drogi i ma się większe poczucie kontroli. Do tego kwestia wyglądu, zdecydowanie na plus, tym bardziej że udało mi się wyrwać oryginalne felgi od ST line
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.