View Single Post
Stary 29-08-2020, 12:41   #6
cezarg1410
ford::expert

Model: Focus MK3.5
Silnik: 2.0 TDCI 180
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Dołożenie wzmacniacza ori SONY (przedlift/polift)

Cytat:
Napisał referee Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta wartość "9DA0E400820 0 00" ustawia 0 na wyjściu czyli ACM nie ingeruje w dźwięk a tym samym DSP otrzymuje nie "zniekształcony", czysty sygnał.
Szok. No jestem pod wrażeniem że Ford takie hocki klocki wykonał w fabrycznym radiu.
Fajnie że to wszystko opisałeś - swoją drogą ja w swoim ACMie mam bodajże ustawienie nr 7 - spróbuję jak mówisz 8 lub 9.

Jak rozbierałeś boczki: znalazłoby się tam gdzieś miejsce na spory, normalny wzmacniacz? Tak dumałem już nie raz i nie dwa i nie widzę miejsca. Druga podłoga to problem bo nie będzie równo z progiem załadunkowym i fotelami po rozłożeniu.
Z kolei jakoś bezpieczniej czuję się sam ze sobą jak mam w kole zapasowym tą zapasówkę, mimo że to tylko dojazdówka.
Także ciężko to gdzieś upchać. A skoro jest opcja to chyba trzeba skorzystać.
Kurzą mi się w szafie 3 wzmacniacze po zabawach w audio w Golfie Mk4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
cezarg1410 jest online   Odpowiedź z Cytatem