Cytat:
... cofnięcie licznika ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Czyli wyszło jak napisałem wcześniej - Choć faktycznie wgrał wyższy przebieg!
Cofnąć przez wgranie by nie cofnął, ale dodać ze 100kkm do swojego przebiegu - "chwila-moment" i gotowe...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A potem trzeba cofnąć - tylko to już "gorzej"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
...sądziłem że uszkodziłem go wgrywka konfigu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Bo to się także zdarza - wbrew temu co sądzi kolega
@
lukaszooo
...
U3000 w liczniku jest dużo częstsze niż tylko po "manipulacjach przebiegiem przez chińskiego UCDSa"...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
...a przebieg to przypadkiem nie jest zapisany w eepromie?
|
Jest - podobnie zresztą jak prawie cały direct config... U3000 to błąd wskazujący na "bałagan w eepromie" licznika. W zależności od stanu "bałaganu" są różne zachowania licznika z tym błędem...