Cytat:
Silnie zalecam - PRZEZ NAJBLIŻSZE MIESIĄCE ĆWICZYĆ SIĘ W CZYTANIU ZE ZROZUMIENIEM. Dać sobie z autem, kablem i kompem spokój i czytać jedynie czytać i czytać. A potem na głos powtarzać co się z tego zrozumiało co się czytało... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak piszę, że dany soft licznika ma tak jak ma i nie ma opcji na zmianę (w ramach softu) - to gdzieś tam było "jakieś "trudne słowo" czy też może Koledze przyszło do głowy, że ja tak "z zawiści tylko kij w szprychy wkładam"...??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ja nie zgodzę się z powyższym.
1) nie zmieniałem softu u siebie od nie wiem kiedy i jak dobrze pamiętają moje archiwa zaraz po wgraniu 3.4 otrzymałem to:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2) Jak sięgam teraz pamięcią to nawigację miałem do momentu (tutaj pamieć może splatać figla) instalacji Tempomatu aktywnego rok temu - lub - instalacji kamer na szybie z LKA - ~6miesięcy temu) Dlaczego te dwa FICZERY przywołuję? Ponieważ one na IPC zajmuja własnie prawą stronę. Obecnie nawet jak wyłączę je (w IPC) to nawigacja jest tylko na środku. (Dalej są włączone w BCMie )
Mogę powiedzieć na podstawie powyższego, że oba włączone ficzery - lub którykolwiek z nich, a na pewno LKA - bo to ma kolega - powodują przełączenie wyświetlania NAV z prawej strony na środek.
Mówię o FF z zegarami POLIFT. Nei wiem jak zachowują się przedliftowe.