wrzucam bieg i nic auto nie chce ruszyć silnik chodzi normalnie
Witam mam problem z przeniesieniem napędu otuz napisze co się stało w niedzielny wypad wybrałem się na wycieczkę i wszystko Oki wieczorem gdy jechałem do domu zatrzymałem się w restauracji po wyjściu z restauracji wsiadam odpalam auto wrzucam bieg i nic auto nie chce ruszyć silnik chodzi normalnie biegi wszystkie wchodzą dobrze pedały sprzęgła wraca prawidłowo a auto nie chce ruszyć po kilkunastu prubach wrzucenia biegu nic się nie dzieje to zaczyna oglądać co może być nie tak chciałem zerknąć na pulosie i jak przekręciłem kierownica w lewo i w prawo to coś stuknęło nagle wróciło wszystko do normy więc wróciłem bez problemu do domu na drugi dzień zawiozłem auto na zaprzyjaźniony serwis i wzięli się do roboty sprawdzili półosie przeguby podporę itp okazuje się że wszystko w porządku i nie mogą znalejsc przyczyny nawet nie mają żadnego punktu zaczepienia skrzyni nie ściągali dwumas ma ok 40 tys km ale sam nie wiem czy to by miało coś wspulnego z tą usterka zaznaczę nawet po wrzuceniu biega nic nie było słychać cisza jak by auto stało na wolnych obrotach może ktoś się spotkał z takim objawem za odp z góry dziękuję auto Galaxy 2008 2.0 tdci 115 km silnik TYWA POZDR
|