View Single Post
Stary 09-09-2020, 08:44   #6726
Fiesta Mk8 ST Line
ford::professional

Imię: Michał
Model: Fiesta Mk8 ST-Line, Mondeo Mk5 Turnier PS
Silnik: 1.0 EB, 2.0 ropniok
Rocznik: 2018, 2019
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał niko123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie no 174 tys zl a ty dobrales tuningowe dodatki jak nakladki na pedaly czy spoilery.
174 tys minus 3 procent, rabat to cena za auto max full z wszystkim co mazda ma razem z asystentami.

Rok temu byla po 165 ale ceny rosna dla porownania scoda octavia 1.5 150 ps se srodkiem plastik fantastik 177 tys zl ful opcja z wszystkimi dodatkami. rabat na nowa octaWIE 6 PROCENT
Dobrałem w dodatkach tylko to, co mam obecnie, czyli dywaniki, navi, koło dojazdowe, spojler tylnej klapy, oświetlenie wewnętrzne led i czujniki tpms. Nie było możliwości dobrania elektrycznej klapy ani komunikacji AA. Nakładek na pedały za 1.5 tysia nawet nie śmiałem dodać, choć takowe mam u siebie. Poza tym jak pisał foni, spalanie silnika 2.5 na poziomie 7 litrów to można oczekiwać najwyżej na trasie i to niezbyt szalejąc. Ja jeżdżę głównie po mieście, nie umiem jeździć eko, więc te 12 literków przy automatycznej skrzyni biegów to raczej tak na luzie...

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez Fiesta Mk8 ST Line ; 09-09-2020 o 08:53
Fiesta Mk8 ST Line jest offline   Odpowiedź z Cytatem