View Single Post
Stary 09-09-2020, 18:11   #6739
miroos
ford::average

Imię: Mirek
Model: Mondeo mk5 fl Vignale
Silnik: 2.0 ecoblue 190KM AWD
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Rozumiem że Mazda ma fotele wentylowane z masażem, aktywne tłumienie hałasu, Android Auto (chyba w 2020 wreszcie jest?), uruchamianie samochodu zdalnie przez Internet z poziomu appki w telefonie (fajna sprawa odpalić sobie auto w lecie przed wyjściem z biura kilka minut wcześniej i wsiąść do chłodnego auta) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A na serio nie chce mi się takich detali szukać - np dla mnie ważne w porównaniu z passkiem była możliwość odpalenia auta zdalnie - żeby nie kleić się do skóry w lecie (nawet wentylowanej) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A co do samej Mazdy - główną wadą mazdy jest to że raz na jakiś czas wybieram się w różne miejsca w naszym pięknym kraju (również do Wawy) i bardzo lubię wracać tym czym przyjechałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a w przypadku 6-ki te szanse (szczególnie w Wawie) są dużo niższe niż w przypadku mondka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
miroos jest offline   Odpowiedź z Cytatem