Temat: [Fusion - Mondeo USA] Dużo błędów w FCIM
View Single Post
Stary 10-09-2020, 15:30   #1
barrrtezo
ford::beginner

Model: Fusion(USA
Silnik: 2.0 240km
Rocznik: 2017
Domyślnie Dużo błędów w FCIM

Witam serdecznie, od kilku miesięcy jestem posiadaczem forda fusiona z USA. Jak do tej pory nie miałem z nim większych problemów, raz dosłownie wyskoczył mi problem z elektrycznym hamulcem ręcznym gdy wyłączałem silnik, ale potem już było dobrze. W związku z tym, że miałem taki pojedynczy błąd zakupiłem odpowiedni kabel i chciałem z czytać błędy. Nie jestem specjalistą ale wychodzi na to że mam całkiem sporo błędów. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić o co z tym wszytskim chodzi? Pozdrawiam. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
barrrtezo jest offline   Odpowiedź z Cytatem