Witam serdecznie, od kilku miesięcy jestem posiadaczem forda fusiona z USA. Jak do tej pory nie miałem z nim większych problemów, raz dosłownie wyskoczył mi problem z elektrycznym hamulcem ręcznym gdy wyłączałem silnik, ale potem już było dobrze. W związku z tym, że miałem taki pojedynczy błąd zakupiłem odpowiedni kabel i chciałem z czytać błędy. Nie jestem specjalistą ale wychodzi na to że mam całkiem sporo błędów. Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić o co z tym wszytskim chodzi? Pozdrawiam.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka