View Single Post
Stary 11-09-2020, 13:13   #1110
jarak10
ford::beginner

Model: Mondeo MK5
Silnik: TDCi 2.0
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wymiana zwykłych lamp na Dynamic Full Led

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
weź sobie soczewkę (np. z lupy) i sprawdź czy się rusza sama ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Słuchaj nie wiem czy dobrze pytanie zadałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. miałem na myśli lampy FDL nie soczewkowe. I pytanie brzmiało czy do "obniżania strumienia światła do nadjeżdżającego samochodu" lampa bierze informację z kamery czy potrzebny jest też HCM i czujniki poziomowania?

@karoolpl Domyślnie może i uda mi się zrobić komplet Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale w sumie najbardziej mi zależało właśnie na tych automatycznych długich i jestem mega podjarany, ze moje auto już to ma w soczewce - i będzie miało w FDL po zamontowaniu. Więc zostaje inwestycja w lampy, montaż kodowanie i moze isę obejdzie bez czujników poziomowania i HCM (słyszałem że jest to sporo roboty, nie każdy chce się podjąć i też swoje kosztuje)
jarak10 jest offline   Odpowiedź z Cytatem