Cytat:
ależ nie jest to do końca tak .I sobie mogą potwierdzać bo akurat im działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a ilu nie działa jak mają opcję włączoną Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak nie działa a jest włączone to piszą "bzdety" różne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lub nie udzielają odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tyle .
Wszystko zależy od rodzaju ACMa tak jak już wspominaliśmy wyżej
|
A czy ja gdziekolwiek napisałem że będzie działać wszystkim?
Napisałem wcześniej, że u mnie przy wgranej kalibracji MY 18.5 nie działa i odnosiłem się do swojego wpisu. Dodatkowo napisałem, że kilku kolegów sprawdziło i po wyłączeniu wskazanej opcji loga się wyświetlają. Wiadomo różne konfiguracje sprzętowe oraz indywidualne ustawienia nie gwarantują 100% pewności, że zadziała. Kto chce niech sprawdzi to ustawienie u siebie i wtedy będzie miał pewność czy działa czy nie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..