Cytat:
|
...Spróbuję dograć oryginał.
...
|
To nic nie da. Tylko reformat może Ci "wyłączyć" loga "home made"... No i oczywiście wszystko inne dograne prze "któregoś Kolegę"....
Ja stosowałem wersję "customoych" logo stacji rozpoznającą czy są odbierane loga "fabryczne". Wtedy one miały "priorytet".
Ale ta moja praktyka była raczej "odosobniona"...
Tak czy inaczej - wszystkie dotychczasowe wersje "dogranych logo" NIE WSPÓŁPRACUJĄ z wersją 20196!!! Formatki radia oraz główna w wersji 20196 zasadniczo różnią się od tych poprzednich - a te poprzednie były zmodyfikowane by te "domowe" loga mogły się pokazywać. Generalnie "dogrywane" loga dla wersji 20196 MUSZĄ być od nowa wgrane!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli oczywiście ktoś chce mieć nadal loga "dogrywane", bo fabryczne mu nie działają...
Jeszcze byś zrozumiał dlaczego "to nic nie da" - "dogrywane" loga stacji radiowych NIE SA POBIERANE Z PAKIETU log fabrycznych.
Są pobierane z osobnego katalogu spreparowanego w tym celu i wgranego odrębnie. Aktualizacja pakietów logo fabrycznych NIJAK NIE WPŁYWA na loga "dograne".