Cytat:
|
Po prostu najpierw aktualizujesz SYNC do najnowszej wersji, a dopiero potem "dostajesz" nowe mapy.
|
Dzień dobry wszystkim szanownym forumowiczom
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja właśnie w powyższej materii. Zaktualizowałem Sync z wersji 3.3 do 3.4 w mojej Kudze 2019.
Instalacja przebiegła gładko, wszystko śmiga. Przesłałem dziennik instalacji do Forda i dostałem gratulacje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Wszystko podręcznikowo, ale minęło kilka dni i nadal nie mam udostępnionych map F9 (obecnie F
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Na stronie internetowej zawsze były dwa komunikaty, jeden mówił, iż moje oprogramowanie jest aktualne, a drugi, iż moje mapy są aktualne, Obecnie jest tylko jeden komunikat mówiący, iż oprogramowanie jest aktualne. Potwierdza to jedno ze zdjęć, na którym jest informacja, iż oprogramowanie jest aktualne, ale po kliknięciu szukaj aktualizacji, zaczyna się pobieranie pliku jak na zdjęciu. Pytanie laika brzmi, co to jest za plik, część nowych map, czy jeszcze raz próbuje ściągać oprogramowanie do Sync?
Z góry dziękuję za odpowiedź.