Wiem i szczerze dziękowałem, bez sarkazmu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak pisałem - wiem, że w tym temacie nie ma bardzo porządnego sprzętu i wiąże się to z pewnym ryzykiem. Dlatego staram się to ryzyko zminimalizować, wybierając takiego "chińczyka", którego ktoś może polecić w oparciu o własne doświadczenia a nie piękne opisy marketingowe. Dlatego też pisałem, że znam realia kosztowe i nie chcę, aby to było tanio, tylko dobrze. Przynajmniej na tyle, na ile to jest możliwe przy takim sprzęcie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wybór podyktowany wygodą - przyzwyczajenie z innych samochodów używanych służbowo i drugiego auta w rodzinie sprawia, że brakuje mi wbudowanego ekranu nawigacji i kamery cofania.
Rozumiem też doskonale podejście, którym kieruje się Antej i jest mi do tego blisko. Tutaj szukam kompromisu między pewną modernizacją a niedostępną w tym przypadku jakością, przy zachowaniu nierzucającego się w oczy wyglądu. Dlatego nie chcę iść w markowe, ale uniwersalne rozwiązania, wymagające sztukowania. Te chińskie radia są dostosowane i pasują idealnie. Zostaje wybrać coś, co jest w miarę przyzwoite i dlatego jestem wdzięczny za opinie na temat firmy, która na tle całego szmelcu wydaje się pozytywnie odstawać.
Dziękuję Wam jeszcze raz. Jak znajdę kogoś, kto się podejmie montażu, to przynajmniej już wiem, co kupić.