Temat: [Ogólne] SYNC3 - aktualizacja map
View Single Post
Stary 01-10-2020, 21:39   #1446
jarekfxsilver
ford::advanced

Model: Focus mk3 ST / C-max II
Silnik: 2.0 ecoboost +290KM,490Nm / 1.5 ecoboost 150KM
Rocznik: 2013 / 2018
Domyślnie Odp: SYNC3 - aktualizacja map

Witam. Panowie, posiadam dokładany SYNC3 (mam wersję europejską auta) i od ponad roku śmiga rewelacyjnie ale już chciałoby się aktualizację. Teraz pytanie, wchodzę na stronę ford-a żeby ściągnąć pliki a tam mam podać vin auta. Wiadomo że nie podam swojego bo mój miał Sync1. Szukam jakiegoś focus mk3ST wersja europejska z Sync 3 na sprzedaż żeby dostać tylko VIN do niego i jest jedna sztuka ale podczas ściągania wyskakuje jakiś błąd. Jak wezmę vin od zwykłego focus mk3 lub mk3 RS to pliki ładnie się ściągają. Tyle że chyba jak wcisnę w USB pliki nie ściągnięte po nr ST to stracę ekran powitalny ST i zamieni mi się na logo FORD-a lub RS. No i teraz szukam takiego pewnego VIN do mk3ST Europa z Sync3, chyba że ktoś może się podzielić aktualizacją do mk3ST SYNC3 Europa, wersja 3.4 chyba jest najnowsza.
C-max II, 1.5 ecoboost 150, Titanium; = seria / FF mk3st: Milltek 200cell, Accessport V3 od Cobb + soft Stratified Automotive, świece zapłonowe Denso Itv22, koła 235/35/19, dolot Mountune, short shifter Cobb, SYNC3.4
jarekfxsilver jest offline   Odpowiedź z Cytatem